/
/
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Herstel het functioneren van pijnlijke gewrichten en spieren.

Bij Helmes Health Centre streven wij naar een optimaal herstel van uw klachten. Het doel van de behandeling is de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen. Door middel van deep tissue massage en specifieke (herstel)trainingen, wordt de belastbaarheid verhoogd. Hierdoor wordt het functioneren van gewrichten en spieren hersteld na opgelopen blessures. De therapie zorgt vaak voor een beurs gevoel, dit prikkelt het lichaam zodat herstel van het behandelde gebied zal plaatsvinden. Dit in combinatie met het ijzen van de pijnlijke en behandelde gebieden is in onze ogen de beste manier om weer zo snel mogelijk normaal te functioneren. Is het weer normaal functioneren bereikt, dan kijken we samen naar een gepast vervolg qua training/beweging.

Takahiro Nakada,“Taka”, is vanaf februari 2019 bij ons team gekomen en zal zijn eigen praktijk opstarten binnen Helmes Health Centre. Zijn werkwijze past perfect bij de visie van HHC. Met de hulp van Taka proberen we jou zo snel mogelijk weer goed op niveau te laten sporten.

VOEDING is soms net zo belangrijk als de killer workout die je met jouw trainer doet.
Eten om gewicht te verliezen of misschien juist (spier)massa aan te komen? Soms met een paar slimme tips en soms juist met een heel specifiek voedingsschema.

Een gezonde LEEFSTIJL is meer dan alleen goed sporten en eten. Goede (nacht)rust is nodig voor herstel, teveel (werk)stress helpt ook niet. Samen met jouw coach op zoek naar de beste keuzes voor jou.

Kennismaken?

Nieuwsgierig? Stel gerust al je vragen en laat weten hoe wij je kunnen helpen.

Benieuwd naar wat anderen vinden?