“Dare Dream Dance.”

Shonna

BARRE

De nieuwste superster van Helmes Health Centre is nét terug van een diepgaande dansstudie in Australië, om met haar talent jou te komen helpen. “Op iedere hoek van een straat zit in een gespecialiseerde ‘Barre’-school. Daar is het zo populair! Terwijl het hier eigenlijk onbekend is.”

En juist dat fenomeen neemt Shonna over de halve wereldbol mee naar IJsselstein: Barre. “Het is anders dan ‘gewone’ danslessen, want het is een combinatie met oefeningen. Supergoed voor je lijf, je bent echt met je spieren bezig. Het is wel zwaar, maar het geeft ook zeker ieder een lach. Ik word er helemaal blij en enthousiast van! In Australië heb ik geleerd om mijn eigen stijl te creëren, om Barre en Dansen te combineren op mijn manier.”

Want dans is haar passie en uitlaatklep. “Toen ik jong was, vond ik het moeilijk om mijn emoties met woorden uit te drukken. Maar met dans kon ik mezelf zijn en mezelf laten zien. Je kunt alles er uit gooien: je school, je werk, was er thuis gebeurd… hetis open, en vrij.”

Haar Barre les is er voor mensen die plezier willen hebben én hard willen werken. “Je bent echt heel erg bezig met buik-, rug- en beenspieren. Je kracht wordt naar boven gehaald. En omdat het spieren zijn waar je dagelijks mee bezig bent, neem je het positieve effect zeker iedere dag mee. Je voelt spierpijn in ander soort spieren. In spieren die je normaal niet voelt. Dat voelt erg goed.”

Shonna woont he-le-maal in Tilburg, maar ze reist heel graag naar IJsselstein toe: “Helmes Health Centre voelt goed. Ze zijn superenthousiast om veel met Barre te doen. Ik voelde me vanaf het begin direct thuis, w word hier open ontvangen. Ik kan mezelf zijn. En de leerlingen hebben dat gevoel ook!”

"There's no excuse!"

Lynda

Les
"Daag je eigen grenzen uit."

Rein

Bootcamp / Bedrijfsfitness
"Go hard or go home."

Desmond

Yoga / Powerpump
"Word excellent in wat je doet."

Robin

Les
"Sporten met een smile, maar wel tot de max!"

Niek

Les
""

Tom

Les
"Breathe, now shine."

Shiva

Les
"Voel je fit, voel je vrij!"

Eline

Les
"Just do it."

Marjoke

Bootcamp
"Don't talk, just train."

Abdulahi

Boksen & HIIT
"Dare Dream Dance."

Shonna

Barre
>
Vrienden van
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.