“Breathe, now shine.”

Shiva Felter

YOGA, HIIT & BARRE

“Ik ben er trots op dat mensen hier komen en een moment voor zichzelf nemen. Helmes Health Centre is als een unicorn. Het is een feest, met gelijkheid tussen iedereen, veel persoonlijk contact en vooral gericht op de behoefte van de sporter”, vertelt Shiva trots.

Met lesgeven kan ze mensen helpen. Met hun gezondheid, om zich fijner te voelen, om blijer te worden en voor mentale verbetering. Dat geeft haar voldoening. “Wanneer je weg gaat, moet je denken: Ik ben blij dat ik geweest ben!”

“Bij Helmes Health Centre werken we met kleine groepen. Dat maakt het persoonlijk. Met waardevolle, kwalitatieve aandacht voor iedereen. Je weet veel beter wie iedereen is en wat ze nodig hebben.”

Het is belangrijk dat je geniet, maar het gaat ook zeker om resultaat. “Je moet het voelen: fitter worden, minder stress hebben, meer ontspanning ervaren en happy’er zijn.”

Helmes Health Centre is vriendschap. Het maakt je blij en geeft energie. “Het is hier veel meer dan sporten. Dat komt omdat Niek dit vanuit z’n passie en plezier doet. En hij verzamelt mensen om zich heen die er precies zó over denken.”

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.