“Daag je eigen grenzen uit.”

Rein

BOOTCAMP & PERSONAL TRAINING

Rein heeft zelf ervaren wat het betekent niet volledig te kunnen bewegen: “Mijn meniscus ging kapot. Met de kleinste dingen moest ik rekening houden, zo was zelfs lopen moeilijk. Mijn wereld werd kleiner. Je hoofd wil van alles, maar je lichaam werkt niet mee.”

Als Fysiotherapeut en Personal Trainer helpt hij nu mensen om de kwaliteit van hun leven te verhogen, en beter in hun vel te zitten.

“Iedereen heeft zijn eigen doel. Ik wil je daarin ondersteunen en zorgen dat je een hoger niveau bereikt. Of dat nou kracht is, een betere conditie, sneller of mobieler worden.”

Rein daagt zichzelf graag uit en zorgt dat hij ergens naartoe kan werken. “Bij mijn trainingen krijg je een goede warming-up, en in de kern een intensieve training.”

Bij zijn Bootcamp leer je jouw grenzen kennen. Dat is ook wat zijn sporters leuk vinden. Je zweet, raakt buiten adem én je daagt jezelf uit. Je bepaalt je eigen niveau, want iedereen moet mee kunnen doen. “Mijn rol is om te zorgen dat je nét dat beetje extra geeft, een paar seconden langer doorgaat.”

Volgens Rein is Helmes Health Centre een toegankelijke, vriendelijke, open sportclub. “Iedereen is zichzelf, dankzij de goede sfeer!”

"There's no excuse!"

Lynda

Les
"Daag je eigen grenzen uit."

Rein

Bootcamp / Bedrijfsfitness
"Go hard or go home."

Desmond

Yoga / Powerpump
"Word excellent in wat je doet."

Robin

Les
"Sporten met een smile, maar wel tot de max!"

Niek

Les
""

Tom

Les
"Breathe, now shine."

Shiva

Les
"Voel je fit, voel je vrij!"

Eline

Les
"Just do it."

Marjoke

Bootcamp
Vrienden van
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.