“Sporten met een smile, maar wel tot de max!”

Niek

FIT & STRECH, POWER, HIIT, CORE & CARDIO, PT, BOOTCAMP EN FYSIO

Met zijn ‘sporten is leuk’-mentaliteit, heeft Niek een plek gecreëerd waar gezondheid, fysiotherapie en sport samenkomen. Hij is dan ook vooral trots op het gevoel dat iedereen deelt: de sportrelaties die je bij hier opbouwt, zijn goud waard.

“Het is de kunst om te zorgen dat je voor iedere sporter iets geeft dat bij ze past. Zo groeien ze, en maken ze stappen”, vertelt de godfather himself. Met Helmes Health Centre wil hij een plek creëren om te sporten waar je je thuis voelt, en waar iedereen welkom is. De trainer moet zijn sporters kennen, zodat iedereen op hun eigen niveau het maximale er uit kan halen. Daarbij zijn gezelligheid én een goed gevoel belangrijk.

Trots is hij vooral dat er zo veel mensen zijn die hier zo lekker sporten. Een vast, loyaal groepje sporters. In de fitnessbranche is er vaak veel verloop, maar juist hier blijven mensen lang hangen.

En hoe komt dat dan, vraag je je natuurlijk af? “De kracht zit in de community, en het sporten verbind. Dit is een leuke en verantwoorde manier om aan jezelf te werken. Mensen groeien hier, en ze houden het gezonde-aspect in hun lifestyle vol.”

Helmes Health Centre zal nooit massaal worden: het zal altijd een persoonlijke club met kleine groepen blijven. “Maar… het gaat wel groeien qua faciliteiten”, verklapt hij. Spannend!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.