“Just do it!”

Marjoke

Bootcamp

Haar sporters omschrijven haar als fanatiek en gezellig – “Ze weten dat ze wat gedaan hebben!”, in haar eigen woorden.

‘Just do it’ betekent voor Marjoke dat je soms iets moet doen en ervaren zónder er over na te denken. Zelf is ze ook geen denker, maar een doener. En dat brengt haar veel avonturen en nieuwe uitdagingen!

Door met het juiste enthousiasme de lessen leuker te maken, zorgt Marjoke dat haar sporters er helemaal voor gaan. En met genoeg verandering zorgt ze dat jij scherp blijft en altijd klaar bent voor een nieuwe uitdaging.

Hoe het allemaal is begonnen? Toen ze ooit de kans kreeg in zichzelf te investeren, is ze sportlesinstructeur geworden. Want sporten is leuk én goed voor je! En bij Helmes Health Centre krijgt ze, als regionaal directeur van Oudewater, alle vrijheid om haar eigen ding te kunnen doen. Dat betekent, op een lekkere manier, afzien – met humor en plezier.

En mocht je haar ooit even kwijt zijn, dan is ze waarschijnlijk in Frankrijk een berg aan het bewielrennen of van hier naar Parijs aan het fietsen. Want de vrijheid die ze ervaart door de overwinning na een stukje afzien, dáár doet ze het voor!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.