Helmes Health Centre / Small Group Training

Zwangerschapsyoga

Wil jij tijdens je zwangerschap op een ontspannen manier bezig zijn met je lichaam en het kindje in je buik? Dan is zwangerschaps-yoga de perfecte keuze.

Je leert bewust om te gaan met alle veranderingen in je lichaam en de oefeningen houden je sterk en soepel. Yoga brengt lichaam én geest in balans en zorgt voor een topconditie: de perfecte voorbereiding op een ontspannen bevalling.

Geen zweverig gedoe, maar je simpelweg fysiek en mentaal sterk voelen in deze bijzondere periode. Met een goede conditie heb je niet alleen minder last van zwangerschapskwalen, het houdt je ook mentaal in balans. Zo kun je je in alle rust voorbereiden op de komst van je kindje, want daar gaat het liefst al je aandacht naar toe!

Wanneer?

Iedere woensdag van 09:30 tot 10:30 en vrijdag van 10:30 tot 11:30 in IJsselstein.

Helmes Health Centre / Small Group Training

Bolle Buiken Training

Zwanger? En wil je sportief blijven tijdens deze mooie periode?

Of ben je juist net bevallen en geniet jij heerlijk van jouw baby? Dan heeft jouw lichaam, juist nu, ook een momentje voor zichzelf verdiend.

De Bolle Buiken Training is dan perfect voor jou!

Dé training in groepsverband waarbij de oefeningen volledig zijn afgestemd op de periode tijdens en na de zwangerschap, maar ook op alle veranderingen in het lichaam. Daarnaast zorgt deze workout ervoor dat je sneller herstelt van jouw zwangerschap als je eenmaal bevallen bent. Vanaf zes tot acht weken na de bevalling kun je rustig aan het sporten weer opbouwen. Je traint onder begeleiding van een professionele zwangerschapsdocent. We pakken alle spieren aan, met extra aandacht voor de buik, heupen, bekken, billen en je rug.

Sporten is gezond, zolang je bewust met sporten bezig bent. Dit geldt ook voor sporten tijdens en na de zwangerschap. Sporten en zwanger zijn gaan samen zolang je goed naar je lichaam luistert. Sterker nog, sporten kan veel positieve gevolgen hebben op het verloop van je zwangerschap en tijdens de bevalling.

Wanneer? Iedere maandag van 18:00 tot 19:00 en vrijdag van 09:30 tot 10:30 in IJsselstein.

Proberen?

Dat mag altijd! Laat hieronder weten wie je bent, en we nemen contact met je op voor een proefles. Benieuwd naar wat anderen vinden? Bekijk onze reviews op Facebook.

Proefles Aanvragen

Veelgestelde Vragen

1. Wie zijn de trainers? Bekijk hier onze helden en trainers.
2. Wat zijn de kosten? Bekijk hier onze tarieven.

Helmes Health Centre / Small Group Training

Zwangerschapsyoga

Helmes Health Centre / Small Group Training

Zwangerschapsyoga

Meer Small Group Training bij
Helmes Health Centre

Vrienden van
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.