Helmes Health Centre / Small Group Training

Pilates

Focus op lichaam en geest, stabiliteit en coördinatie zijn het uitgangspunt van Pilates. Deze effectieve training versterkt en rekt de spiergroepen tegelijkertijd. Waarvoor? Voor het krijgen van een evenwichtig en soepel lichaam!

Alhoewel het gehele lichaam betrokken is, train je vooral de romp. Een korset van spieren rondom jouw buik, bekken en rug. Elke beweging begint bij jouw romp. Het gaat er dan niet zozeer om wat je doet, maar wel om hoe je dat doet. De oefeningen beschermen jouw rug dan ook in het dagelijkse leven en zorgen voor een goede houding. Juist door jouw stabiele en sterke “core”, verminder je de kans op blessures. Daarnaast kan je de basis van deze oefeningen toepassen in iedere andere les.

Pilates is ook goed inzetbaar voor het revalideren bij blessures. Fysiotherapeuten zetten pilates wereldwijd in als aanvulling op de reguliere behandeling. Het komt heel vaak voor dat een verkeerde houding een blessure in stand houdt of het herstel belemmerd en dat willen we natuurlijk niet! Tijdens deze les word je bewust van jouw houding en versterkt de spieren die daarvoor nodig zijn.

Ben jij klaar voor de sterkere versie van jezelf? Pak dat matje en werk aan jouw powerhouse!

Proberen? Dat mag altijd! Laat weten wie je bent, en we nemen contact met je op voor een proefles.

Proefles Aanvragen

Helmes Health Centre / Small Group Training

Zwangerschapsyoga

Helmes Health Centre / Small Group Training

Zwangerschapsyoga

Meer Small Group Training bij
Helmes Health Centre

Vrienden van
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.