Klantervaringen

“Het is hier gezellig (want je leert elkaar gewoon wat makkelijker kennen in een kleine groep). Er wordt ook veel gelachen! Je wordt uitgedaagd om net ietsje meer te presteren, maar dan wel met oog voor de juiste beweging zodat je geen blessures oploopt. En mocht dat toch het geval zijn, kan je jouw professionele fysiotherapeut bij helmes health centre snel inschakelen!”
Margo ter Heegde

“De smallgroup bij Niek is fantastisch. Drie jaar geleden begonnen en nu trainen op “hoog” niveau! Je weet ons steeds weer te motiveren, en tijdens de training wordt er gelachen. Goede muziek! Maar als personal trainer ben je helemaal top!”
Linda Sporkslede

“Ik heb een leuke Personal Trainer bij deze sportschool. Hij laat mij echt mijn max bereiken. Maar wat het mooiste is: Ik geniet er 100% van. Niek, dank je wel. Je bent de beste!”
Nadia Brouwer

“Gedreven om kwaliteit te leveren, en die gedrevenheid valt op!”
Josh

“Wat ik heel prettig vind, is dat de lessen in small groups worden gegeven. De lessen zijn heel afwisselend!”
Inge

“De reden van trainen bij Helmes is dat het hoog tijd werd om vaker en intensiever te trainen op een leuke manier. Ik heb niet zo’n sterke rug en door het trainen heb ik daar veel minder last van! Ook heb ik meer energie! De bijkomstigheid is de gezelligheid van het trainen met een kleine groep. Koffie na afloop is ontzettend gezellig! Niek is een fijne vent en zijn lessen Fit & Stretch zijn altijd afwisselend.”
Annerieke Balfoort

“Mijn reden om te trainen bij Helmes Health Centre:
– Het kleinschalige/ persoonlijke
– De trainers
– De positieve sfeer die er hangt
Je kan echt jezelf zijn
– Verscheidenheid aan mensen”
Saskia van Schalkwijk

“Gezelligheid – goede begeleiding – leuke sfeer – goede yogales! Gewoon een super leuke sportschool!
Kim van Elk

“Er hangt altijd een bepaalde gezelligheid. Er worden goede oefeningen gegeven in een kleine groep.”
Tineke van Leenen

“Wat ik leuk vind zijn de kleine trainingsgroepjes, veel aandacht voor ieder individu, aandacht voor blessures en pijntjes. En daar dan altijd een aanpassing voor hebben. De trainers weten wie je bent. Als er gezegd wordt dat je een mail krijgt, dan gebeurd dat ook. Kundige en vriendelijke begeleiding. Zo blij dat ik met al mijn mankementen weer met plezier kan sporten.”
Petra de Wit

“Ik train bij Helmes Health Centre om gezond en fit te worden en te blijven. Super begeleiding, super gezellig! Gewoon leuk om te gaan sporten!”
Dorien van de Hoogen

Altijd één groot feest! Vooral op de vrijdagmiddag!”
Eline Peterse

“Mijn redens om te trainen bij Helmes Health Centre zijn:
– De variatie aan trainingen;
– De kleinschaligheid (max. 8 mensen per training);
– De gezelligheid, je traint vaak met dezelfde mensen.

Dat ik trouw blijf sporten is te danken aan deze sportschool. Sporten is namelijk niet mijn favoriete bezigheid, maar zo is en blijft het leuk en uitdagend!”
Leonie van de Veen

“Ik vind het hier leuk, omdat er maximaal 8 personen zijn. Het zijn ook nog eens leuke mensen, er is veel persoonlijke aandacht en het is een gezellig pand!”
Anja Peters

“Ik vind de gerichte aandacht aan persoonlijke doelen, zoals bij blessure en verbetering van de houding tijdens de groepslessen erg prettig!”
Patricia Bos

“De sfeer bij Helmes Health Centre is top! Niek is een geweldige trainer en ook een goede gastheer. De familiaire sfeer is ècht anders dan bij een grotere sportschool. Dat Niek een achtergrond heeft in fysiotherapie is voor mij een geruststelling dat er goed op de houding wordt gelet. Het feit dat ik al 3 mensen aan de personal training heb gekregen vanwege mijn enthousiasme voor Helmes Health Centre is de beste reclame!”
Judith Popovits

“Al jaren kom ik met veel plezier trainen bij Niek. De ongedwongen sfeer, hard werken, maar wel met een glimlach!”
Natasja

“Vanaf 2013 sport ik met veel plezier bij Niek. Via Personal Training, cardio en massage blijf ik fit! Super leuk en aan te raden.”
Carla

“Het is kleinschalig en persoonlijk. Veel aandacht en afwisseling. Daarnaast een goede trainer en training!”
Marco Savelkouls

“Ik ben net overgestapt dus nog niet heel veel ervaringen, maar
– Er is veel diversiteit in training
– Goede tijdstippen om te trainen
Prettige en welkom-sfeer
– Begeleiding
– Makkelijke app.”
Melanie Schriekenberg

“De lessen zijn altijd lekker pittig en er wordt veel gelachen. Als even iets niet lukt, dan komt ze met een alternatief en kun je op eigen tempo verder gaan. Niek heeft veel verstand van voeding en persoonlijke trainingsschema’s. Een fijne mini-sportschool voor iedereen waar je jezelf kan zijn!
Diana van der Kroef

“Mijn eerste reden is/was mijn gezondheid. Ik heb toen Personal Training gedaan en daarna begonnen met de Fit& Stretch. Fijne sfeer en top afwisseling in oefeningen onder goede begeleiding. Super fijn dat het kleinschalig is.”
Jeanine Stolze

“Ik kom hier om mijn conditie op peil te houden.”
Josephine van Riel

“Mijn doel: Fit worden en blijven met een blessure. Het zijn kleine groepen dus voldoende ruimte voor maatwerk. De sfeer is super. Niek is toegankelijk en heel behulpzaam.”
Sylvia Noorlander

Kleine groepjes, gezelligheid en flexibiliteit zijn voor mij de reden om hier te komen sporten!”
Nathalie Vaz

Kleine groepen, zeer leuke trainers, gezellige medesporters. Sinds ik hier sport, vind ik sporten ècht leuk! Dank jullie wel!”
Debby Manders

“Super, lekkere, goede afwisseling. Heerlijk & gezellig calorieën verbranden. Dank je Niek!”
Maurits

“Mijn reden was: fitter worden! Waarom ik het nog steeds leuk vind? Kleine groepen, veel aandacht, open sfeer en vooral sporten met humor.”
Marieke Dam

“Ik vind de lessen HIT erg leuk. Je wordt gemotiveerd om net een tandje harder te gaan. En haar humor helpt enorm !”
Bianca van Leur

“Het kleinschalige, de persoonlijke aandacht, toptrainingen, geweldige yoga, leuke invallers, leuke muziek. Gewoon een top centre!”
Helga

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.