Personal Training

Jouw Lichaamstransformatie.

Smallgroup Training

Samen Sta Je Sterker.

Fysiotherapie

Weg Met Pijnklachten,

Bootcamp Training

Effectief Buiten Sporten.

Over Helmes Health Centre Bootcamp Training

Bootcamp is een outdoor trainingssessie waarbij je spieren in jouw hele lichaam aanspreekt. Een heerlijke manier waarop je in groepsverband op een leuke en gezellige manier echt een effectieve workout hebt.

In 2010 begonnen wij met een kleine groep bootcampers in Montfoort. Inmiddels hebben meer dan 300 mensen onze trainingen meegemaakt in IJsselstein, Nieuwegein en Benschop en maken we het verschil door saamhorigheid, gebondenheid en maatwerk.

Sportschool of Bootcamp?

Bootcamp is een prima vervanging voor de sportschool. Bij bootcamp trainingen worden alle disciplines getraind: zowel kracht als lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid,  en coördinatie. Wil je allround fit worden, dan kun je beter bootcampen dan hardlopen.

Bepaal jouw eigen niveau

Wij zeggen graag: “Sommigen lopen, sommigen rennen”. Binnen de training kun jij jouw eigen niveau bepalen. Eerst proberen jouw grenzen op te zoeken, daarna kunnen we samen de grenzen verleggen. Met Bootcamp leer je dat je, op een verantwoorde manier, over grenzen heen moet om vooruitgang te boeken.

Samenwerken is meer dan alleen een training volgen. Heb je een vraag? Onze bootcampers kunnen ons te allen tijde berichten over waar ze dan ook vragen over hebben. Wij helpen je graag!

Probeer de trainingen uit en ervaar het verschil zelf!

Vrienden van