Helmes & Kersbergen Familie Bootcamp Training

Familie Bootcamp: plezier voor het hele gezin

Familie Bootcamp is een dag die in het leven is geroepen vóór onze bootcampers, familie en vrienden. Veel bootcampers trainen al vanaf 2010 bij ons en hier zijn we super super superblij mee! Sportief bezig zijn, plezier en de saamhorigheid staan deze dag centraal.

Het idee is om deze speciale dag twee keer per jaar te organiseren. De ene dag is als nieuwjaarsreceptie in het begin van het jaar, de winter-editie. De tweede dag is aan het begin van de zomervakantie, de zomer-editie. De Helmes & Kersbergen Familie Bootcamp is een dag vol gezelligheid en bootcamp activiteiten zoals een bootcamp training begeleid door alle trainers van Helmes & Kersbergen, een mini-mudmasters en gezellige afsluiting met lekkere hapjes. Deze dag krijgt extra sfeer door de knallende muziek van een dj!

Bootcampen met het hele gezin
 Unieke locatie
Onze eigen mini-mudmasters

Nog meer weten? Bekijk onze foto’s en video’s.

Voor wie?

Familie Bootcamp is voor al onze bootcampers en familie. Voor bootcampers en kids die niet vies zijn van een beetje modder! Met het hele gezin meedoen aan de bootcamp training, samen het hele parcours doorlopen met leuke uitdagende obstakels.

 

Gratis Proefles

Ontdek hoe jij effectief kan trainen in de buitenlucht. Probeer onze trainingen nu zelf, 100% gratis en vrijblijvend!

Jouw proefles afspreken

Copyright 2011 - 2017 HelmesHealthCentren.nl by Kickstartdesign.nl