Over Helmes & Kersbergen Bootcamp Training

Bootcamp is een outdoor trainingssessie waarbij je spieren in jouw hele lichaam aanspreekt. Een heerlijke manier waarop je in groepsverband op een leuke en gezellige manier echt een effectieve workout hebt.

In 2010 begonnen wij, personal trainers Niek Helmes en Frank Kersbergen, met een kleine groep bootcampers in Montfoort. Inmiddels hebben meer dan 300 mensen onze trainingen meegemaakt in IJsselstein, Nieuwegein en Benschop en maken we het verschil door saamhorigheid, gebondenheid en maatwerk.

Sportschool of Bootcamp?

Bootcamp is een prima vervanging voor de sportschool. Bij bootcamp trainingen worden alle disciplines getraind: zowel kracht als lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid,  en coördinatie. Wil je allround fit worden, dan kun je beter bootcampen dan hardlopen.

Bepaal jouw eigen niveau

Wij zeggen graag: “Sommigen lopen, sommigen rennen”. Binnen de training kun jij jouw eigen niveau bepalen. Eerst proberen jouw grenzen op te zoeken, daarna kunnen we samen de grenzen verleggen. Met Bootcamp leer je dat je, op een verantwoorde manier, over grenzen heen moet om vooruitgang te boeken.

Samenwerken is meer dan alleen een training volgen. Heb je een vraag? Onze bootcampers kunnen ons te allen tijde berichten over waar ze dan ook vragen over hebben. Wij helpen je graag!

Probeer de trainingen uit en ervaar het verschil zelf!

Over Niek Helmes

Fysiotherapeut
Personal trainer
Bootcamp trainer
Voedingsconsulent
Masseur

“Mijn passie voor beweging en gezondheid heb ik gevonden als fitnessinstructeur dankzij de sportopleiding. Na 8 jaar lang rondgelopen te hebben in de fitnesszaal en groepslessen ben ik begonnen met de personal training tijdens het 4e jaar van de fysiotherapie opleiding. Na het behalen van zowel mijn fysiotherapie diploma als het diploma ‘personal medical trainer pro’ zijn Frank en ik “Helmes & Kersbergen Personal Training’ begonnen. Het avontuur van bootcamp training is begonnen in 2010 en blijft tot op de dag vandaag groeien.

Mijn plezier in het begeleiden van de bootcamps blijft ook groeien, ik blijf nieuwe mogelijkheden zien voor extra uitdagende, inspirerende en gezellige bootcampdagen.. maar vooral de variatie van lekker naar buiten met een groep gemotiveerde gezellige sporters vind ik supergaaf!

Door de combinatie van fysiotherapeut, personal trainer en bootcamp trainer heb ik een sterke basis voor het begeleiden bij de bootcamp trainingen.”

Is Niek jouw ideale trainer?

Fysiotherapeutische (alternatieve) oefeningen.
Verantwoord trainen met medische klachten.
Uitstekende keuze voor beginners.

 

Over Frank Kersbergen

 Fitness instructeur
 Paramedisch fitnesstrainer
 Personal trainer
 Bootcamp trainer
 Erkend gewichtsconsulent (BGN)

“Sport speelt vanaf jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven. Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen met voetballen en op mijn 17e ben ik begonnen met fitness. Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van training, coaching en voeding heb ik samen met Niek de stap genomen en zijn we begonnen met ons eigen bedrijf.

De passie voor sport, (zelf) ontwikkeling en voeding speelt een belangrijke rol in mijn leven en ik vind het heerlijk dit te kunnen delen met al mijn bootcampers. Mijn bootcamp trainingen zijn het best te omschrijven als gezellig, maar vooral uitdagend! Ik help je om net die extra stap te zetten, net die extra herhaling te maken en bovendien om je grenzen te verleggen.  Het is een klein uurtje afzien, maar daarna ga je met een fit en voldaan gevoel naar huis.

Ik zie je graag bij één van mijn trainingen of een gratis proefles. De enige vraag is: durf jij het aan?”

Is Frank jouw ideale trainer?

Trekt je over de streep door zijn motiverende coaching.
Dé trainer als je tot het uiterste wilt gaan!

Over Eline Peterse

Certified personal trainer
Bootcamp trainer
Zwanger & Fit trainer
TRX trainer
Kettlebell trainer

“Ik ben geboren met sport in mijn bloed. Aan wandelen deed ik als kleine stuiterbal niet, alles moest rennend gebeuren. Dit is eigenlijk nooit veranderd. Deze energie heb ik in mijn jeugd vanaf mijn vijfde jaar voornamelijk in hockey gestopt, maar sinds vijf jaar ben ik ook niet meer uit de sportschool weg te denken en is hardlopen mijn uitlaatklep geworden. Toen ik een richting moest kiezen na school was het vanzelfsprekend dat dit in de sport zou zijn. Ik heb drie jaar de studie ‘International Sports, Management and Business’ volbracht, maar besloot toch een carrièreswitch te maken naar de meer praktische kant van sport door mij te focussen op mijn trainingen. Vanaf september 2015 begin ik met de studie fysiotherapie.

Ondertussen geef ik sinds twee jaar fanatiek training en probeer ik die zoveel mogelijk eigen te maken. Ik streef naar doelgerichte, functionele trainingen met variatie. Door middel van mijn positieve en energieke houding tijdens trainingen, probeer ik iedereen te enthousiasmeren voor het sporten. Een gezond, fit en sterk lichaam staat in positief verband met een gezonde geest. Elke dag krijg ik weer meer energie en zin om anderen en mezelf uit te dagen en te ontwikkelen naar de ultieme versie van mezelf. Ik zie je! Bij een gratis proefles, misschien?”

Is Eline jouw ideale trainer?

Functionele trainingen met de focus op body weight exercises.
Grensverleggend op ieder niveau.
Uitstekend voor loopgerichte doelstellingen.

Meer over...

Niek Helmes

De moddermeister van Montfoort.
Facebook.com/Niek.Helmes

Frank Kersbergen

De Bootcampbaas van Benschop.
Facebook.com/Frank.Kersbergen

Eline Peterse

De IJzervreter van IJsselstein.
Facebook.com/Eline.Peterse

Copyright 2011 - 2017 HelmesHealthCentren.nl by Kickstartdesign.nl