Mudmasters was awesome!

Geschreven op 16 juni 2015 door Niek Helmes

Mudmasters 2015!

Natuuuuuurlijk zijn onze bootcampers daarbij geweest in maart, dit feestje wilden wij niet missen. Zowel op de zaterdag als de zondag zijn er bootcampers de strijd aan gegaan met het modderige parcours!

Ik (Niek) ben met de zaterdagploeg meegegaan, en vele zullen met mij eens zijn wanneer ik zeg: ‘wat was dat GAAF, maar ook superKOUD! ‘ Het moment dat je het water in moet gaan en je denkt ‘fuck it’ en je springt in het water als een bommetje.. want als we gaan, gaan we goed.. Goed koud ja! IJSKOUD, want in de maand maart is het water nog niet veel in de zon geweest.

Gelukkig loop je niet als enige en sleep je elkaar er met een hoog stemmetje-pratend doorheen. Het koude water maakte het er de 12km niet makkelijker op!

Als je met een grotere groep gaan starten aan zo’n groot evenement, is er bijna altijd een niveau verschil. De een is getrainder in het hardlopen dan een ander, dat blijf je altijd houden. Het mooie is dat er altijd mede bootcampers zijn die samen met jou het parcours zullen volbrengen. Het elkaar helpen en coachen bij moeilijkere momenten, dat je er even doorheen zit, op die momenten heb je elkaar nodig en krijg je dat groepsgevoel.. en dát maakt een evenement zoals Mudmasters zo geweldig om aan mee te doen.

Trillend, struikelend, vallend.. maaarr  ook weer opstaand, lachen, gieren, brullend de obstakels overwonnen! Iedere bootcamper voor zichzelf, maar ook als Helmes en Kersbergen bootcamp teams een overwinnin.

Bedankt voor weer een geweldige editie en vele van jullie zien ik weer naast, onder, boven me bij de mudmasters-editie in september dit jaar!

Yours Truly,

Niek

 

 

 

Copyright 2011 - 2017 HelmesHealthCentren.nl by Kickstartdesign.nl