Bootcamp op school

Op sportdagen is het leuk om een uitdagende training zoals bootcamp aan te bieden!

Of het nu alleen een training is om je totale lichaam aan te pakken en met een voldaan gevoel naar huis te gaan.. Of meerdere onderdelen met wedstrijd element om zo de leerlingen uit te dagen om maximale inzet te geven..

Het kan allemaal!

Cals College

“In de zomer van 2013 heb ik Niek Helmes van Helmes & Kersbergen Bootcamp Training gevraagd of zij ook bootcamp trainingen doen op middelbare scholen. Voor onze eindejaars-klassen zij wij voor het vak L.O. op zoek gegaan naar een extra activiteit voor de sport oriëntatie. Na een introductie les aan de gymdocenten van het Cals College IJsselstein hebben wij gevraagd of Niek alle eindejaars-klassen één keer bootcamptraining van 60 minuten zou willen geven. Hij reageerde heel enthousiast en ook in zijn trainingen werd zijn enthousiasme goed ontvangen door de leerlingen.

Niek en zijn team hebben dat met groot succes gedaan. Ze pakken het professioneel aan en laten de leerlingen op een spontane leuke en verantwoordelijke manier hun fysieke grenzen opzoeken.

Helmes & Kersbergen Bootcamp Training heeft nu al 2 jaar met succes de bootcamp trainingen aan eindejaars klassen en op onze sportdagen verzorgd en we gaan hier ook komend jaar weer mee door.

Kortom: een geslaagde activiteit die wij volgend jaar zeker laten terugkomen!”

Frank Meijer
Docent Lichamelijke Opvoeding
Cals College IJsselstein

De Howiblo

“Op vrijdag 24 april 2015 hebben vier Montfoortse basisscholen een gezamenlijke sportdag georganiseerd. Alle groepen 7 en 8 van deze scholen hebben in het stadspark van Montfoort in circuitvorm een bootcamp-ochtend gehad, onder leiding van het Helmes&Kersbergen-Team.

Van begin af aan werden de kinderen geënthousiasmeerd door een warming-up op muziek en vervolgens werd er gesport binnen verschillende uitdagende onderdelen. Door het enthousiasme van de bootcamp-trainers, de aanwezigheid van uitdagend materiaal en gerichte coaching konden de kinderen op hun eigen niveau sporten en tegelijkertijd genieten van een heerlijk zonnetje!”

Pieter van Vlooswijk
KBS De Howiblo

Lees hun ervaringen

Middelbare school Cals College in IJsselstein.

Middelbare school in IJsselstein.
Cals.nl

Katholieke Basisschool De Howiblo in Montfoort.

Katholieke Basisschool in Montfoort.
Howiblo.nl

Copyright 2011 - 2017 HelmesHealthCentren.nl by Kickstartdesign.nl